Personatges Regne de Kei

Youko Nakajima

   Yoko és una jove insegura d'ella mateixa que intenta caure bé a tothomdel seu voltant, per fer de la seva imatge d'estudiant i una persona exemplar.

   La seva vida va canviar quan a l'escola és atacada per monstres, aquest dia un home dit Keiki li jura fidelitat i la porta a un món màgic a on haurà d'ocupar el trò del Regnde de Kei.
Allà li diuen Sekishi ( nedó vermell ), pel seu cabell vermell, però es converteix amb una reina respectada.

   Yoko té 16 anys, i viu a Tòquio, però és una taika.

Aozaru

Es podria dir que és l'esperit de la funda de l'espasa de la Youko. L'espasa va ser forjada d'un dimoni d'aigua que un gran gobernat anterior de Kei va matar mentres que la vaina va ser creada a partir d'un dimoni mono amb la cua llarga. A la seva funda hi penja una joia de gran tamany que pot curar al seu amo.

L'espasa no només és capaç de matar a qualsevol dimoni i inmortal, també li pot mostrar visions del present, pasat o futur a qualsevol distància. L'espasa i la vaina s'han de mantenir juntes sinó els fantasmes de l'espasa apareixen sense control i l'esperit de la vaina és lliure d'actuar com desitji, pot confondre i fer enbojir al seru amo. Quan la Youko va perdre la vaina, apareix l'Aozaru ( l'esperit de la vaina ) en forma de mono blau, i es va burlar d'ella i la va confondre, mentres que l'espasa li mostra coses que ella no vol veure. L'espasa només la poden treure de la seva vaina els reis, però solament la pot manejar eficaçment la reina de Kei ( la Youko ).

Tu página sin publicidad: solicita JimdoPro o JimdoBusiness