Personatges Hourai ( Japó )

Yuka Sugimoto

Yuka té 16 anys. Viu a Tòquio. Li agraden molt els llibres de fantasia i màgia. I no s'ho pensa gens per acompanyar la seva amiga al món fantàstic dels Dotze Regnes. Per la Yuka, aquest viatge és un somni fet realitat. Però la Yuka, a més d'estar al costat de la seva amiga, es transforma en una de les seves pitjors enemigues. El rei del regne de Kou és el culpable d'aquest canvi d'actitud de la Yuka, li diu que ella és un ser del mar maligne ( cosa que ella també ho és per ell ) i li diu que la mati. Ella l'intenta matar, però no ho acaba de fer. Quan el rei de Ko ve personalment a matar a la Youko ella se'n adona que la Youko és molt bona persona, reconeix que li ha fet mal, i l'ajuda a recuperar el Keiki.

Quan la Youko decideix quedar-se a Kei, ella se'n adona de tot el que ha perdut. La Youko la torna a Japó  ( Hourai ) i ella li promet que tindrà molts fills per ella.

Ikuya Asano

L'Ikuya té 16 anys. Va néixer a Tòquio. Abans de ser transportat al món dels dotze regnes sortia amb la Yuka. Llavors va ser portat al món dels dotze regnes juntament amb la Yuka ( i la Yoko ) perquè la Yoko ho va demanar.

Allà veu coses molt extranyes; humans que es converteixen amb monstres, semibesties caminant pel carrer com si res,... i aixó el fa tornar una mica "boig". Comença a pensar que el món està malament i que a la Yoko l'han obligat de fer el paper de reina, que té una missió que cumplir,...

Al final mor intentant ajudar a la Youko. La Youko veu com quan està mort sonriu, i decideix enterrar-lo a el món dels dotze regnes, tot i que ell és d'un altre món.

Tu página sin publicidad: solicita JimdoPro o JimdoBusiness